--
No dobrze, słowo się rzekło. Głosowanie nad tematem także.
W myśl zasady - fotografia jest fajna, a radość płynąca z fotografowania jeszcze fajniejsza ogłaszam pojedynek w dyscyplinie - uwaga: fotograficznej!
Zainspirowany słowami niejakiego i nikomu nie znanego Bombla (
cytat) zapraszam do zabawy.
Temat pojedynku: "Przygody mojego widelca"- czyli koncentrujemy się na fotografii przedmiotu jakim niech będzie widelec właśnie (proszę nie brać dosłownie, może też być łyżka, lub spinka do mankietów).Największy nacisk kładziemy na pomysł i kreatywność, ale to chyba wiadomo

Regulamin czyli warunki zabawy:
1. Można przysłać jedną prace na tę edycję.
2. Praca nie może mięć więcej, niż 800 px na dłuższym boku i do 300kB objętości.
3. Adres do wysyłki:
twojeforumfotograficzne@gmail.com4. W temacie maila proszę koniecznie i tylko proszę wpisać: "Widelec"
5. Zdjęcie proszę oznaczyć nickiem, tylko w nazwie pliku.
6. Zdjęcie proszę przysyłać bez dodatkowych podpisów lub logo Autora.
7. Nie można korzystać z "szuflady", zdjęcie musi być wykonane po założeniu tematu.
8. W zabawie biorą udział zdjęcia niepublikowane dotychczas w sieci.
9. Technika dowolna.
10. Czas nadsyłania prac upływa w dniu 14 kwietnia o godzinie 21:00.
11. Niespełnienie któregoś z powyższych punktów będzie skutkowało brakiem publikacji i dyskwalifikacją uczestnika w danym pojedynku/bitwie.
12. Głosowanie trwa od 4 do 6 dni, w głosowaniu mogą brać udział zarejestrowani użytkownicy.
13. Ankieta na czas głosowania jest utajniona i nie widać ilości oddanych głosów oraz na które zdjęcia zostały oddane.
Ogłoszenie wyników nastąpi po zakończeniu głosowania.
--
Lista uczestników:
1. Artjon0 (zdjęcie otrzymałem)
2. Bombel (zdjęcie otrzymałem)
3. autograf (zdjęcie otrzymałem)
4. Robert_76
5. Vanti (zdjęcie otrzymałem)
6. Artur
7. Inkognito (zdjęcie otrzymałem)
8.
9.
--